2014. március 23., vasárnap

Virsli szívek

Cheftündér blogján találtam ezt a gyors virslis meglepetést. Szombaton ez lett az ebéd, karamellizált hagymás vegyes zöldségekkel. A Blogkóstolóra második receptként ezt is elkészítettem. A zöldségköret receptje is jön nemsokára.

A virsliket úgy kell félbevágni, hogy az egyik végük egyben maradjon. A két végét kifordítva fogvájóval összetűzzük. Így szív alakot kapunk. Kevés olajon elkezdjük sütni. Pár perc után megfordítjuk és a szívek közepébe beleütünk egy-egy tojást. Sózzuk, borsozzuk, sajttal befedjük. Fedő alatt hagyjuk sülni, amíg a tojások megsülnek. Tálalhatjuk vacsorára friss kenyérrel, de szerintem hasábburgonyával se lehet megvetendő.

Szívek a serpenyőben

... és a tányéron



1 megjegyzés: